Social Media Icons

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram
Contact details 
Camping buitengoed de Veenstede | Boerendijk 11c, 9511 PE Gieterveen | 06-17775343 | info@deveenstede.nl

Activiteiten

Reserveer uw plek nu

Klik hier

Tennis

Voor de echte sportliefhebbers is de aanwezigheid van sportfaciliteiten niet te missen tijdens de vakantie. Een balletje slaan!

Als gast(en) van Landschapscamping Buitengoed De Veenstede kan je als tennisliefhebber Gratis gebruikmaken van de tennisbaan. Een leuke actieve bezigheid tijdens de vakantie en zo hoef je niet ver te rijden om uiteindelijk een keer te oefenen. Reserveren kan via de receptie.

 

Jeu de boules

Geliefd bij jong en oud!
Een leuke actieve bezigheid, of je nu bloed fanatiek de ballen laat rollen of voor de lol een balletje opgooit: gegarandeerd plezier! Als gast(en) van Landschapscamping Buitengoed De Veenstede kun je Gratis een balletje opgooien. Reserveren kan via de receptie.

Open Tuinen

Binnen de regio Drenthe en Groningen in de maanden mei, juni, juli, augustus en september zullen de afdelingen van Groei & Bloei hun tuinen openstellen voor publiek. Actuele informatie kunt u vinden op www.opentuinencarrousel drenthe .nl en voor Groningen www.bezoekmijntuin.nl

 

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Ontdek de jungle en maak kennis met dieren de Olifanten, Neushoorns, Giraffen die je van heel dicht bij kunt spotten met deTrucksafari over de Savanne of een Poolexpeditie en sta je oog in oog met IJsberen en Pinguїns.