Social Media Icons

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram
Contact details 
Camping buitengoed de Veenstede | Boerendijk 11c, 9511 PE Gieterveen | 06-17775343 | info@deveenstede.nl

De camping

Klaar voor rust en ruimte in het prachtige Drenthe ?

Reserveeer hier uw verblijf bij ons

De Camping

Landschapscamping Buitengoed de Veenstede biedt ruime Comfort kampeerplaatsen voor caravan, tent en camper. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet in een natuurlijke omgeving en liggen heerlijk beschut tegen een bosrand met mooi aangelegde singels.
Met een camper mag u zowel op de camping als op de camperplaatsen overnachten.

Onze camping beschikt over een prachtige grasmat voor u en dat willen we ook graag zo houden voor gasten die na u komen.
Derhalve zijn binnen de voortent en luifel grondzeilen op onze camping niet toegestaan !
Het is alleen toegestaan luchtdoorlatend tenttapijt de zogenaamde rubberen doorgroeimatten met zichtbaar kleine gaatjes erin, die verkrijgbaar zijn in elke kampeerwinkel in diverse kleuren.


De kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien:

16 Ampère stroom
Water en vuilwaterafvoer op de plaats
Gratis Wifi

Om de waarden als stilte en rust te waarborgen voor al onze gasten verzoeken wij u de auto op de parkeerplaats te zetten.

Bekijk onze video

 

Luxe Sanitair-gebouw

Een luxe, functionele en eigentijdse sanitair-gebouw met verwarmde voorzieningen waarvan u GRATIS gebruik kunt maken. De bedrijfsmatige afzuiging zal voor een perfecte luchtvochtigheid zorgdragen in het sanitair-gebouw.

Vloerverwarming
Douches
Toiletten
Baby-douche
Handendrogers
Föhn
Wasmachine
Droger
Afwasplaats

Luxe en Comfort in de Safaritent

Glamping bij Landschapscamping Buitengoed de Veenstede

Wilt u wel het echte kampeergevoel beleven, en de luxe van thuis ervaren, met daarbij de rust en stilte van het buitenleven. Op onze landschapscamping ervaart u alle voordelen van een Luxe Glamping accommodatie in een natuurlijke omgeving. De Safaritent biedt veel luxe en comfort, tegelijkertijd biedt de Safaritent u het echte buitengevoel. Met een overnachting in een Safaritent bent u van alle gemakken voorzien. In de safaritent staan de bedden al helemaal klaar en vindt u een keukenblok met alles wat je nodig hebt om een goede maaltijd te bereiden. De Luxe Safaritent voor 4 personen heeft een badkamer, met wastafel, toilet, en een regendouche.

Safaritent op Landschapscamping Buitengoed de Veenstede
Safaritent met een badkamer, volledig ingericht voor maximaal 4 personen. De Safaritent staat op een prachtige plek tegen de bosrand en op de plattegrond aangegeven met nummer 18.

Prijs per nacht vanaf € 55,00

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van onze glamping

hier

 

Duurzame Landschapscamping

“Duurzaamheid en de zorg voor het milieu vinden wij belangrijk”
Milieu is een zaak voor ons allemaal u helpt ons daarbij!
Wij waarderen het als u tijdens uw verblijf bewust omgaat met water, energie en afvalstromen.
Als gast van Landschapscamping Buitengoed De Veenstede komt u op het gebied van duurzaamheid het volgende tegen; Alle lichtpunten op de Landschapscamping zijn voorzien van energiezuinige LED -verlichting en voorzien van tijdschakelaars. Het sanitair-gebouw is voorzien van sensorverlichting. Elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen. De verwarming en warm water wordt gerealiseerd door een gasgestookte energiezuinige HR -ketel. Het afval wordt gescheiden in de Milieustraat